Fars dag är Fars dag!

Fars dag! Det är inte bara dagens dag utan även namnet på vår nästa produktion, som utspelar sig på just denna dag, fars dag. Det kommer att bli en grandios föreställning, fylld med kärlek, hat, girighet, patanegra-begär, spelmissbruk, riviera-excesser, balkongscener, vodka, te, hederligt arbete och … ähh … viss typ av andlighet.

Sakteliga släpper vi blicken från manus för att kunna agera. Emotionell inlevelse och fysiska fall börjar kännas mer naturligt. En av skådespelarna börjar vänja sig vid tanken på att bli brutalt nedslagen på regelbunden basis i ett år framåt (och nej, vi har inget försäkringsbolag).

En mås har även tagit sin plats i ensemblem, som sig bör, för vilken kulturyttring är komplett utan en mås. Somliga av oss (inga namn nämnda) har skaffat som hobby att bjuda på samovarer på Tradera … och jag vill bara ta tillfället i akt att säga: Det räcker nu, Jonas! Vi behöver bara en!

Japp, svartvita foton är konstnärligt som attan!

Glöm inte att notera våra föreställningsdatum

Premiär: 31 augusti, 2019
Samt ytterligare föreställningar:
1 september, 2019
7 september, 2019
8 september, 2019

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.