”Fars dag!” i 12 repliker

Så här några få dagar innan premiär så undrar den obotligt nyfikne vad som egentligen kommer att sägas på scenen. Å ena sidan kan vi ju låta er undra över det, för vi har fullt upp med att försöka komma ihåg det själva. Å andra sidan, utan att egentligen avslöja något, så kan vi inte låta bli att, här och nu, ge er Fars dag! i 12 utvalda repliker, från akt 1, scen 1, till akt 2, scen 17.

”Nikolaj, håll koll på företagets finanser!”

”Dåså, Cordelia … städa!”

”Jag är din make!”

”Och din pappa jobbar också här?”

”Finns det skydd för såna här situationer?”

”Da, njet, borstjt.”

”Sluta slå ner henne!”

”Du har ont, mitt lilla Vinterpalats. Jag ska hämta värktabletter.”

”På kontoret. Fantastiskt. Kosmos skonade mig.”

”Moskva? Var då?”

”Jag hade god hjälp av en uppstoppad mås.”

”Det var då själva fan!”

Visst ja, för att ta del av alla repliker, så glöm inte att köpa biljetter till någon av våra föreställningar, dock inte premiären, som ju är helt slutsåld till sista platsen. Så kan det gå: http://www.teatert.se/fars-dag-biljetter-information/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.