… något ont hit närmar sig!

Äntligen, är vi igång igen. Japp, TeaterT har nu påbörjat arbetet med sin tredje uppsättning som (troligtvis) kommer att ha premiär under hösten 2020. Vi hade förra veckan genomläsning av manus, vi har fördelat roller och just ikväll har vi läst igenom akt 1 med rätt skådespelare till rätt roll. Så ni förstår att vi stormar fram mot premiär.


Alla var mycket fokuserade på att läsa rätt repliker och inte de repliker som tillhörde någon annan, vilket är lätt hänt så här tidigt i processen. Och det är många repliker, eller för att citera Jonas som gjorde slut på ett par överstrykningspennor: ”Mitt manus blir väldigt gult”. När manuset är ogult då? Ja, det ser ut så här:

Vad det handlar om? Nja, vi ska väl inte avslöja för mycket än, men för att citera Shakespeare i Hagbergs översättning: ”Ett stygn i tummen säger mig, att något ont hit närmar sig.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.