Några stackars skådespelare som larmar och gör sig till …

För att ni inte ska tro att vi inte hänger med i vår tid så börjar vi med att säga: corona, coronare, coronast…


Så då var det gjort. Annars så är senaste nytt att vi igår repade på Redbergsteatern för första gången med den nya uppsättningen och det var mycket roligt. Akt 1 fick sig en genomkörare och vi kan nu konstatera att vi kan nästan alla repliker … åtminstone så länge vi har manus i hand. Vi fick även en ordentlig känsla för hur stort spelutrymme vi har (vi spelar på två scenhalvor med 6 dörrar in alles och det kräver lite planering för att vi inte ska krocka med varandra eller fastna i en loop).

Lite bilder till det?

”Vad är det här?!”
”Min lön för mödan!”
”Och nu kommer vi till det intressanta.”
”Ord du inte förstår! Sluta!

Och glöm inte viktiga datum:

Premiär:
19 september

Sedan föreställningar även:
20 september
26 september
27 september

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.