Inget, utom det som än ej är, är till

Idag är det två månader till premiär och så länge den ännu inte inträffat är den potentiellt en succé. Föreställningar är på så sätt lite som Schrödingers katt. Vi repar flitigt vidare och med entusiasm, som synes.

I år har vi mixat Macbeth med lite politik och undersöker vad som kan ske dagen innan valet … med lite fantasi och förväxlingar. Och det kommer att finnas intervjuer, valpar och prima svenskt kaffe på scenen.

Det vi utlovar är föreställningar med Corona-avstånd. Vi kommer därför att släppa färre biljetter än tidigare år, blott 40 per föreställning. Mer information om allt detta kommer i samband med biljettsläppet som sker i början av augusti.

Men premiären är som sagt 19 september. Om 62 dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.