Dunkla skyar tar avsked … och sedan?

Så var vår sista föreställning avklarad och vi är väldigt glada och nöjda med hur väl det gått och hur mycket fin respons vi fått. Som ett sista farväl för denna gång så ger vi er här några foton tagna från kulissen och från sufflösbordet. Vi kommer att återkomma 2021 med en ny fars. Vi utlovar redan nu mer Shakespeare och denna gång med extra allt (framför allt extra blod, extra extra blod!)

Ett stort tack till vår publik, vi ses igen. 🙂

PS. Pistage är faktiskt inte bara ett annat ord för landsförräderi.

Att skapa en budget utifrån den ekonomiska strategin: ”Kasta ut invandrare, spara pengar”.
Om en svensk variant av Moms. Lollo: ”Vi återinför brandskattning!” Laban: ”Ska vi brandskatta tomaterna?” Lollo: ”Borde vara skitenkelt, hur mycket motstånd kan de göra?”
En manipulerad bild på statsministern där han i palestinasjal, pryglar en pensionär i folkdräkt, med regnbågsmönstrade vegankorvar, ivrigt påhejad av … tre muslimer, två judar och … [Marcus pekar och förklarar] ”En Örebroare”.
Och tack vare sociala medier kan alla tro att statsministern piskar pensionärer och förskingrar cirka 80 miljarder från statskassan. (Det är jättemycket pengar enligt ekonomen Laban.)
En surrealistisk intervju (faktiskt plockad från verkligheten, ja, tyvärr). Och som journalisten Fiffi säger: ”Så Elsa Beskowskt, farbror Blå och tanterna Brun”
Alla hatar den som vill förbjuda Astrid Lindgren.
Paula äter svenska snacks … ja, sill … vad annars.
”Hur vågar du komma hit?!” Stackars Laban har det inte så lätt. Allt han vill är ju hem till sina valpar … förlåt pelargoner … eller?
Ödet knackar på dörren … tre gånger … om och om igen …
”Sluta! Tid var inte mitt bästa ämne i skolan!”
”Kära brudpar! Har ni någon gång mött en främling med goda nyheter, då har ni också mött en vän 
som har med sig vårrullar för 100 kronor dussinet.”
I en mindre roll finner vi Demokratisvenskarnas Fredskalla. Det är en mindre roll som dock kräver två fredskallor, en som spelar Fredskallan innan den blivit dränkt med svenskt kaffesurrogat, och en som spelar den efter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.