Med vilket annat namn – Affischen!

Ingen föreställning utan affisch, och ingen exceptionell föreställning utan exceptionell affisch, så varsågoda. Med 21 dagar till premiär är vi uppseendeväckande stolta över att presentera den exceptionella affischen till Med vilket annat namn.

TeaterT har i år korsat Romeo och Julia med en Stockholmsbaserad kulturklubb … ja, det var väl rätt oundvikligt. Resultatet är en gnutta romantik, en hoper sexism och plågsamt mycket kultur. Så, på egen risk:  Välkommen till den legendariska kulturklubben Tribunal, där poesins drottning Carina Isengaard regerar tillsammans med kulturmannen Jean-Jean Paris. Frågan vi ställer oss är: går det att få in en fot i kulturbranschen utan att bli skändad? Utsikterna ser dystra ut, men vi hyser hopp. Så vi bjuder på en verbal bartender, en bannlyst konstnär, Sveriges sämsta poet, en motvillig kulturjournalist och en förläggare av rang. Vi paketerar detta med poesidueller, tålmodiga självmordsförsök, intimfotgrafering, chips, billigt vin, listiga planer, ventilationsscener och chockerande halsband. Japp, ALLT du velat veta om kulturklubbar men varit för rädd att fråga om.

Biljetter och information: http://www.teatert.se/med-vilket-annat-namn-biljetter-information/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.