Kalla det vad ni vill men vi säger succé

I helgen hade vi en efterlängtad premiär på årets komedi Med vilket annat namn och om vi får säga det själva så blev det fantastiskt roligt. Lite slitna men lyckliga vilar vi nu upp i veckan för att kunna överträffa oss själva under de två sista föreställningarna 17 & 18 september. Se till att roffa åt er de sista biljetterna, för ni vill verkligen inte missa chansen att få reda på ALLT ni velat veta om kulturklubbar men varit för rädda att fråga om.

För biljetter och information: http://www.teatert.se/med-vilket-annat-namn-biljetter-information/

En kulturklubb fylld med Carina Isengaard, Julia Capulet, Jean-Jean Paris, Tybalt (Poeten), Lorenzon Amina Lactos och Romeo Montague
30 minuter innan föreställningen börjar brukar vi panikrepa sisådär 4-5 scener samtidigt … bara för att …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.