Ta en paus från vardagen med små mord och stora personligheter

Tre månader till premiär av Litet leder långt så nu blir det affisch, presentation och biljettsläpp, allt på en och samma gång. Japp, det är ingen hejd på vår generositet. Först affisch.

I år har TeaterT rotat upp tragediernas tragedi, Sofokles charmiga fredagsmysdrama Oidipus Rex, gjort om den till deckare och kombinerat med sängkammarfars. Javisst, gamle Sofokles har sig själv att skylla.

Pensionat Thebes ägare Ludvig MacGuffin är mördad. Troligtvis finns en mördare, för han lämnade ett meddelande. Personalen blir lättad när polisen, till slut, anländer i form av alla TV-soffors älsklingspolis Oliver Rex. Oliver har dock inte kommit dit för ett dumt liks skull, utan har tänkt att tillbringa helgen i sängen med den förföriska Isabelle Fatale. Så … det blir lite komplicerat, ni vet med tanke på katten, hjärntvätten och bossa novan. För att inte tala om personalen, brodern, konspirationerna, cumberlandsåsen, ledtrådarna, anklagelserna och framför allt alla personlighetstyper.

Litet leder långt – Ta en paus från vardagen med små mord och stora personligheter

Premiär: 2 september
Föreställningar: 3, 9, 10 & 16 september

För biljetter och information: http://www.teatert.se/litet-leder-langt-biljetter-information/


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.