Vi flyttar in

I helgen flyttade vi in på teatern. Alla kulisser hämtades från sin vinterdvala i Kortedala och fraktades till Redbergsteatern. Scenen för i år började pusslas ihop under stor tankemöda. Scensektioner byggdes om, dörrar målades, en bardisk förvandlades till receptionsdisk och efter en stund var kulissen inte längre kulturklubben Tribunal från Med vilket annat namn, utan ett pensionat ute på den pittoreska landsbygden. Spår av tidigare föreställningar finns dock överallt, främst i form av en massa ”blod” från Bara lite död, som kletar sig fast på baksidan av kulisserna. Slitna men smålyckliga vilade vi upp till söndagen då vi körde igenom hela manus, vilket gick bättre än förra helgen då vi körde igenom manus. Så vår form pekar åt rätt håll. Blir premiärångesten mindre för det? Nja och näppeligen, men så ska det vara. Ni har väl inte glömt att köpa biljett?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.