Biljetter! Till Tankesmedjan! Det är fakta!

Vi vet, man SKA inte låta fakta förstöra ens åsikter, men vad kan vi göra när det är som det är. Nu ÄR biljetterna till årets komedi Tankesmedjan släppta. Hur får ni tag på dem, undrar ni? Bra fråga, men först vår eminenta affisch, med idel missnöjda rollfigurer. Som sig bör.

TeaterT:s sjunde komedi bygger vagt på Shakespeares Rickard III. Det som finns kvar är makthunger, lögner och smutskastning. Idel fina demokratiska verktyg.

Så vad blir det? Det är en missnöjd vinterdag och vi befinner oss på Tankesmedjan, vars uppgift vanligtvis är politisk påverkan … men som för tillfället är upptagen med egen maktkamp. Kommer Rickard lyckas ta och behålla makten utan att bli kultiverad? Kommer Benno bekräfta sig själv till vansinne? Kan Margareta ta makten själv och skapa sig ett nostalgiskt 50-tal? Kan Filip hålla reda på några namn och sina maktanspråk samtidigt? Kommer vice ordförande Bambi lyckas öppna en vattenflaska? Och kommer Henrik, egenutnämnd hemlig agent, någonsin förstå det intrikata politiska spelet i en demokrati? Till detta har vi bland annat tillsatt ett kassaskåp, ett dörrstopp, internet, Rehab, en stor dos ekokammare och en handbok för den aspirerande totalitären. Ledordet för alla är dock: Låt inte fakta förstöra dina åsikter.

Premiär: 6 september
Föreställningar: 7, 14, 15, 21 september

Och biljetter hittar ni här: www.teatert.se/tankesmedjan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.