Och så börjar det igen

Kort sagt: Nu börjar vi igen. Efter föreställningarna i januari ville vi ha mer, så vi beslutade att det skulle bli en ny uppsättning. Under våren har därför manus skrivits under stor möda och blivit klart lagom till dess att september gjorde entré, och ikväll hade vi en första genomläsning av manus … som trots allvaret ensemblen visar upp på fotona, gick riktigt bra.

Vad det hela handlar om? Låt oss inte gå händelserna i förväg, men även denna gång har vi tagit ett par dramer från historien och förvandlat till oigenkännlighet. Det vi kan säga är i alla fall att rödbetssoppa, en blå mapp och en mås är inblandade på olika sätt. Och Moskva … alltid Moskva.

Och när ska ni boka in att gå på någon av våra föreställningar? Datumen är inte spikade ännu, men de två första helgerna i september 2019 är det tänkt att vi kommer att spela vår andra uppsättning med den fenomenala ensemblen TeaterT.

Titeln på komedin? Fars dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.