Men sluta svamla och tala om NÄR!?

Och NÄR ska ni då få se vår nya uppsättning? Ja, det är ju en fullt rimlig fråga att ställa sig, men tygla er en liten stund till så …

En föreställning har många, många, många steg som måste tas innan man når fram till premiär. Steg ett var att skriva ett nytt manus. Nåja, det gjordes på ett kick (och ”Kick” är som ni alla vet den tidrymd som sträcker sig från början av februari till slutet av augusti).

Därefter såg vi till att ha lika många skådespelare som det finns roller … detta är inte ett måste, men det underlättar … åtminstone för manusförfattaren. Steget därefter var det som skedde innan vår repetition förra veckan, vilket var att passa ihop rätt skådespelare med rätt roll. Så det vi gjorde senast var att läsa igenom manus med rätt verklig människa till rätt rollfigur. Och det kan ju vara långtråkig och dötrist och tråkig men var alldelesalldeles underbart! Se bara så glada vi är (regisserade att vara?).

Okej då, inget mer förhalande. Öronmärk datumen nedan, för det är då vi spelar Fars dag!

Premiär: 31 augusti, 2019
Samt ytterligare föreställningar:
1 september, 2019
7 september, 2019
8 september, 2019

Biljetter släpper vi i maj, så lägg undan ett par tior i månaden till dess.

1 svar på ”Men sluta svamla och tala om NÄR!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.