Vad är en kväll 2019 … urtråkig … eller alldeles, alldeles … underbar!

Som ni säkert vill veta så är det 239 dagar kvar till 31 augusti. Det är sålunda gott om tid kvar att planera in något vettigt för 2019. Det vettigaste ni kan göra vet ni redan. Just det, gå på någon av TeaterT:s föreställningar av Fars dag! Så skriv in detta i era kalendrar … genast.

Vad gör vi med världsdramatiken denna gång? Easy peasy: Vi tar Kung Lear och krockar ihop med Tre systrar, toppar allt med lite Askungen och för detta trassel till nutid och till 20:e våningen i huvudkontoret till Lear Universal Rizky Biznizz. Sedan … händer en hel del saker. Vi ska inte avslöja något än, men en av replikerna är ”Gott om tid!”, vilket ni kanske tror att ni har till dess att ni får se Fars dag!, men trots det … skriv in något av följande datum i era kalendrar på en gång.

Premiär: 31 augusti, 2019
Samt ytterligare föreställningar:
1 september, 2019
7 september, 2019
8 september, 2019

1 svar på ”Vad är en kväll 2019 … urtråkig … eller alldeles, alldeles … underbar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.