Affisch, biljetter och panik

Äntligen! Tre månader till premiär och det innebär att vi börjar vår nedräkning med att offentliggöra vår affisch, släppa biljetter och omfamna kreativitetens främsta moder: panik! (Herre Gud!!! Bara tre månader till premiär???) Nåja … eftersom vi spelar fars och fars av naturen drivs av panik, så är det väl bara att fröjas.

I alla fall, vi är väldigt stolta att presentera årets uppsättning: Fars dag! … en komedi om konsten att dela upp ett familjeföretag utan att döda familjen.

Handling?
Det är en fars som bygger på ”Kung Lear”, ”Tre systrar” och lite ”Askungen” och handlar om en smått psykopatisk företagsledare som vill skänka sitt företag till sina två döttrar (en ond lärare och en spiritistisk … vad hon nu är) , samtidigt som en tredje okänd dotter (arbetssökande), som för övrigt dejtar Lears personlige assistent (stressad), precis ska ge sig till känna. Lägg därtill en nedslagen rysk affärskvinna, en sanningstalande förskingrande ekonom, en mås, en vändbar kavaj, rödbetssoppa och ett muskedunder (ja, det är ett riktigt ord).

Biljetter
Vi säljer våra biljetter i två prisklasser. 150 kronor för vuxna och 100 kronor för barn/ungdom/studerande/arbetssökande. Ni köper biljetterna här: http://www.teatert.se/fars-dag-biljetter-information/

Föreställningen börjar 18:30 och är cirka 2 timmar, 45 minuter lång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.