Så … hur går det då?

Jodå, vi repeterar och det går framåt medan vi med stor inlevelse låtsas som att vi inte har premiär om en månad – idag är det för övrigt exakt en månad kvar. Så för att bevisa vårt engagemang för den komiska scenkonsten så presenterar vi idag lite bilder från våra repetitioner.

Jonas och Leo. ”Jag är så uppspelt över det här mötet, är inte du?”
Elin, Jonas och Sigrid. ”Vänta, vi kan jobba med det här.”
Sigrid och Jonas. ”… älskaren Nikolaj.”
Evelina, Ami och Leo. ”Att vara hänsynslös är ett familjedrag.”

Så, ja, repetitionerna går rätt bra. Vi säger oftast rätt repliker, i vissa fall säger vi även rätt repliker i rätt scen. Då blir regissörerna extra glada. Vi står på rätt ställen och förflyttar oss på rätt sätt över scenen och kommer in på scenen vid rätt tidpunkt, oftast genom rätt dörr. Så mycket är rätt och vi har väldigt roligt själva … det är klart, vissa gånger skrattar vi mest för alla de flagranta fel vi gör …

Jonas och Leo bryter ihop. Men de kom igen efter en stund. Jo, vi lovar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.