Siffror, spurt och kaffe

Så här ligger det till: cirka 145 sidor manus, uppdelat på 2 akter och 7 skådespelare, ska sammanföras till en helhet på en scen med 4 dörrar. Vi påbörjade denna process 3 september i fjol och har premiär 31 augusti, vilket ger nästan exakt 1 års repetitioner.

I början är allt stort, spretigt och svårt att överblicka … men nu börjar vi skönja en färdig föreställning. Japp, med 2,5 vecka kvar till premiär så inleder vi spurten. Och hur går detta till? Tja, till stor del med hjälp av kaffe. Som ni ser på fotot härinunder så har vi samlats en tidig söndagmorgon för att repa akt 2, något slitna efter ett heldagsrep på lördagen. Den sammanhållande faktorn som gör att vi fungerar är kaffe i olika skepnader.

Alla skådeseplare, inklusive en mås som gruppen enhälligt döpte till Tjechov.

Vi vet. Vi gör en storartad insats för konsten. Tacken vi får är denna utsikt, som ni ska komplettera genom att komma och titta på oss.

Så se till att inte ni inte blir utan biljetter: http://www.teatert.se/fars-dag-biljetter-information/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.