Dunkla skyar i 12 repliker

Nu en vecka innan premiär så bör alla vara oerhört nyfikna på vad som kommer att ske på scenen, vad vi kommer att säga. Tja, vi säger en hel massa saker, som ni får höra om ni köper en biljett, men för den otålige kan vi här och nu ge er Dunkla skyar från början till slut i 12 repliker.

”En procentenhet!”

”Vi kan mötas halvvägs: du kommer överens, så behåller vi våra krav.”

”Menar du möjligen ’demagogisk’?”

”Ett jättetrevligt samtal det här.”

”Här kommer jag med skånsk champagne.”

”Ja, jag såg honom med mina egna svenska ögon.”

”Ett finger.”

”Du är den sämsta källan någonsin.”

”Du förde hit dem?! Är du dum i huvudet.”

”Jag har försummat mina pelargoner länge nog nu.”

”Kallar du det där tal? Jag ska visa dig tal!”

”… jävlars …”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.