Det var två kvällar innan premiär …

Igår kväll hade vi genrep på Dunkla skyar, och vi måste säga att det ser lovande ut. Traditionen påbjuder att genrep ska vara skakiga för att premiären ska bli bra, och lagom mycket gick fel för att premiären ska bli fantastisk. Lite missade repliker, lite missade entréer, en oplanerade kopp med vatten i ansiktet på en av skådespelarna, en annan skådespelare som gick in genom en dörr men kom ut från en annan och någon enstaka rekvisita som borde ha varit på en annan plats. MEN i övrigt gick det bättre än någonsin, och vi drog igenom allt på 2 timmar och 15 minuter. Det finns biljetter kvar till ett par föreställningar, och vi vet att ni vill se detta lustmord på svensk politik när den är som sämst.

Här är vi efter genrepet, trötta men nöjda. Det ser ut som Jonas försöker hänga sig i slipsen, men vi lovar att han var lika nöjd som övriga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.