Dunkla skyar och lysande spel

Så var vi äntligen framme vid premiären igår kväll och det gick ju alldeles galant. Vi ska inte orda om det för mycket, men vi är väldigt glada över publikens strålande bifall. Bra publik, vi gillar er. Här är några kort från förberedelserna de sista timmarna innan premiären. Vill ni se oss så får ni skynda er. Biljetter finns till dagens föreställning 15:00, och några få finns till tredje föreställningen nästa lördag, så ta er chans snabbt.

Salongen i kaos och kläder och rekvisita om vartannat. Notera att godis driver denna grupp.
Sista minutenrepetitioner skedde: ”Jag sa nu.” ”Du sa sen!” ”Jag sa nu, Inom Kort.”
Fusklappar tejpades upp på listiga platser.
Och när smink och kläder är på så går vi i roll, som när Evelina BLIR Lollo af Gustafsson.
Och just innan vi släpper in publiken tas sedvanligt foto på ensemblen. Fiffi (Elin), Laban (Erik), Malcolm (Stefan), Marcus (Jonas), Paula (Sara), Lollo (Evelina och Kassandra (Ami). Och bakom kameran Regissör (Lisa)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.