Hamlet + Zombier = Bara lite död

Det är nu 9 veckor till premiär, vilket känns overkligt. Å andra sidan är vår uppsättning för i år mer overklig än vanligt. Det finns scener i andra akten som skådespelarna känner sig både generade och äcklade över, vilket bådar mycket gott. Vi ska inte riktigt än tala om handlingen, men det är en kombo av Hamlet (grovt förvanskad) och zombier (ganska hjärndöda), samt någonstans som ett vagt morr i fjärran finns en (liiiten) kärna av Göthes Faust.

I helgen repade vi heldagar, både lördag och söndag, och var rätt slut efter varje dag. Men det gick fint, på det där skrämmande sättet där vi inser att vi kan en del, och inte kan andra delar och att det bara är 9 veckor till premiär. Men vi har agerat, grymtat, dansat, pratat blod och var. När och hur, är då er fråga. Det vill säga När kan man köpa biljett och Hur gör man? Vi återkommer om detta, men biljetter släpps om någon månad. Vi påminner dock om våra föreställningsdatum: 16, 23, 24, 30 och 31 oktober. Och till dess kan ni studera några foton från helgens rep.

Att agera är att posera rätt.
När gästerna blir otrevliga …
Bord duka dig … eller inte.
Mannen i huset förklarar med emfas. Fast vem bestämmer egentligen …
Här tätnar intrigen med förlovning, spioneri och catering.
”Kvinna ditt namn är …”. Ja, vad är det egentligen?
Och en efter en förvandlas de …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.