Nedräkning 2021!

Äntligen börjar vi nedräkningen till premiär. Med 48 dagar kvar till dess att årets uppsättning Bara lite död har premiär den 16 oktober är vi groteskt glada och ogenerat stolta över att presentera årets affisch.

Nästa vecka, 1 september, släpper vi också biljetterna till de fem föreställningarna. Mer information om allt som har med föreställningarna att göra finner ni på denna sida under Bara lite död – biljetter och information. Där finner ni bland annat vad årets föreställning handlar om: I år har vi tagit Hamlet och slagit samman med en mindre zombieapokalyps. Ja, varför inte, det känns rätt. Vi har därmed flyttat från medeltida Danmark, till nutida Göteborg. Familjeföretaget Hamlet Hamlet & son försöker rädda sig från ruinens brant genom att slå sig samman med familjeföretaget Looni Bananas International. De lockar VD:n Polly van Looni med evighets-satsumas och snofsig middagsbjudning. Sonen Hamlet har dock vissa logistiska problem med sin nyss avlidne far, vilket ställer till det hela. Vi förpackar denna upptakt med filosofisk catering från Guildensterns bøfhus, en glad till mindre glad pudel, en Mai Tai-tokig Ofelia, en Laertes som vurmar för asiatisk krigskonst, en VD med köpt intellektuellt kapital, en värd som försöker skilja zucchini från squash och en värdinna som anstränger häcken av sig för att allt ska bli trevligt, trevligt. Och jodå, det går åt helvete och det blir zombies, blod och charleston.

Sitt inte utan biljett i oktober!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.